Vormgenoten - Dirk Vorstenbosch

Ik ben de uitdaging aangegaan om te kijken wat 9+ voor mijn bedrijf en dienstverlening kan betekenen.

Samen met 7 andere ondernemers hebben we tijdens een goedverzorgde 9+ Challenge-dag niet alleen veel geleerd van mooie 9+ voorbeelden (hoe doen ze het nu echt?), maar zijn we ook heel praktisch aan de slag gegaan met 9+! Ook hebben we door de goede discussies ook naar aanleiding van onze 9+ SELFIES elkaars ondernemingen veel beter leren kennen. Super waardevol!!

Bij Vormgenoten zijn ze goed in vorm! Het is een Designbureau op het gebeid van merkbeleving. Ze ontwerpen, produceren en monteren visuele communicatie.

IVY Global - Ivan Hermelijn

De belevingsspiegel was een eyeopener voor ons team. Het was direct duidelijk waar onze kansen lagen. Het team heeft snel de prioriteiten kunnen stellen en kon meteen aan de slag om niet alleen onze communicatie maar juist ook onze klant(service) processen te verbeteren. Snel, doelgericht en klantgericht.

De droom van IVY Global is om de technische wereld te veranderen. Het is een jonge organisatie, letterlijk jong van geest, vol met ideeën en barstend van de energie om projecten succesvol te maken. Ivy Global hanteert een unieke formule: technische studenten (toptalenten) onder de vleugels van ervaren projectmanagers helpen opdrachtgevers verder. De studenten zijn slim, open-minded en gretig om projecten aan te pakken. Zo helpen wij mooie bedrijven verder te verbeteren.

AVEX - Sales Director

Dankzij de transparante en efficiënte wijze waarop 9+ Ondernemers de sprints faciliteert, hebben wij als organisatie in korte termijn een aantal grote stappen voorwaarts kunnen zetten.

Omdat de nadruk vooral ligt op het verhogen van onze eigen doelgerichtheid en focus en onze teams eigen verantwoordelijkheid blijven houden, zijn de veranderingen waarbij 9+ Ondernemers heeft geholpen ook direct verankerd in de organisatie.

De wereld van vandaag en morgen vraagt om effectiever werken en communiceren. AVEX draagt daar met toonaangevende audiovisuele oplossingen aan bij. Van een standaardoplossing tot en met een complex maatwerkproject. Voor een slimme werkomgeving of een hybride event. Wij hebben de expertise in huis. Al meer dan 30 jaar.

9+ is een merk van Altuïtion B.V. | MKB 9+ Ondernemers heeft een exclusieve 9+ licentie voor het MKB | 2023© 9+ Ondernemers B.V. | Website by Influid