Keukenspectrum Groep - Roel Oostra

9+ Ondernemers helpt onze medewerkers, management en franchise ondernemers van Keukenspectrum Groep om informatievoorziening en samenwerking tussen de verschillende vestigingen niet alleen te stroomlijnen maar ook middels een aantrekkelijk community concept. Daarbij staat een community app en de inzet van pop-up teams centraal met (nog) betere samenwerking en kennisdeling als resultaat.

Als Keukenspectrum Groep (www.keukenspectrumgroep.nl) met de merken I-KOOK (www.i-kook.nl) en KeukenCoach (www.keukencoach.nl) hebben wij een liefde voor klanten en hun keukens. We moeten elkaar blijven besmetten om het gezamenlijke DNA in stand te houden. Als merk willen we ook aantrekkelijk zijn voor de arbeidsmarkt. Immers, schaarste aan personeel is mogelijk de grootste uitdaging voor de komende jaren.

Daarom doet iedereen bij ons mee aan de KeukenCoach Academy. Met een online leeromgeving, werkgroepen en live sessies kunnen medewerkers en ondernemers ervaringen uitwisselen en samen groeien. Een Academy is natuurlijk nooit af, we ontwikkelen ons bedrijf samen met de medewerkers en ondernemers middels een community concept.

Vormgenoten - Dirk Vorstenbosch

Ik ben de uitdaging aangegaan om te kijken wat 9+ voor mijn bedrijf en dienstverlening kan betekenen.

Samen met 7 andere ondernemers hebben we tijdens een goedverzorgde 9+ Challenge-dag niet alleen veel geleerd van mooie 9+ voorbeelden (hoe doen ze het nu echt?), maar zijn we ook heel praktisch aan de slag gegaan met 9+! Ook hebben we door de goede discussies ook naar aanleiding van onze 9+ SELFIES elkaars ondernemingen veel beter leren kennen. Super waardevol!!

Bij Vormgenoten zijn ze goed in vorm! Het is een Designbureau op het gebeid van merkbeleving. Ze ontwerpen, produceren en monteren visuele communicatie.

IVY Global - Ivan Hermelijn

De belevingsfeedback was een eyeopener voor ons team. Het was direct duidelijk waar onze kansen lagen. Het team heeft snel de prioriteiten kunnen stellen en kon meteen aan de slag om niet alleen onze communicatie maar juist ook onze klant(service) processen te verbeteren. Snel, doelgericht en klantgericht.

De droom van IVY Global is om de technische wereld te veranderen. Het is een jonge organisatie, letterlijk jong van geest, vol met ideeën en barstend van de energie om projecten succesvol te maken. Ivy Global hanteert een unieke formule: technische studenten (toptalenten) onder de vleugels van ervaren projectmanagers helpen opdrachtgevers verder. De studenten zijn slim, open-minded en gretig om projecten aan te pakken. Zo helpen wij mooie bedrijven verder te verbeteren.

AVEX - Sales Director

Dankzij de transparante en efficiënte wijze waarop 9+ Ondernemers de pop-up teams begeleidt, hebben wij als organisatie in korte termijn een aantal grote stappen voorwaarts kunnen zetten.

Omdat de nadruk vooral ligt op het verhogen van onze eigen doelgerichtheid en focus en onze teams eigen verantwoordelijkheid blijven houden, zijn de verbeteringen waarbij 9+ Ondernemers heeft geholpen ook direct verankerd in de organisatie.

De wereld van vandaag en morgen vraagt om effectiever werken en communiceren. AVEX draagt daar met toonaangevende audiovisuele oplossingen aan bij. Van een standaardoplossing tot en met een complex maatwerkproject. Voor een slimme werkomgeving of een hybride event. Wij hebben de expertise in huis. Al meer dan 30 jaar.

9+ is een merk van Altuïtion B.V. | MKB 9+ Ondernemers heeft een exclusieve 9+ licentie voor het MKB | 2024© 9+ Ondernemers B.V. | Website by Influid