9+ Challenge

Wil je 9+ challengen met andere ondernemers in de veilige bescherming van een bunker of juist in de toppen van een boom?

9+ Challenge sessie regio Zuid

Deze 9+ Challenge sessie vindt plaats in een luxueuze boomhut op een afgelegen locatie in het Kapellerput landgoed. Hier komen ondernemers samen voor een inspirerende dag midden in de Brabantse bossen. Deze bijzondere vergaderruimte bevindt zich bovenin de bomen met een adembenemend uitzicht over het omringende landgoed, inclusief bomen en vennen. Het terras in de bomen en het prachtige uitzicht zijn een extra spectaculaire ervaring. In een afgesloten en rustige omgeving kan je de inspiratie vinden voor nieuwe 9+ ideeën.

 

Schrijf je nu in voor de eerst volgende 9+ Challenge sessie in Noord-Brabant!

9+ Challenge regio sessie Midden

Deze unieke locatie, gelegen op de historische Vliegbasis Soesterberg licht in een prachtig natuurgebied van het Utrechts Landschap. Het is slechts 5 minuten rijden vanaf de A28. Op deze bijzondere plek komt erfgoed, technologie, creativiteit en natuur samen. Vliegbasis Soesterberg was tijdens de Koude Oorlog een Amerikaanse basis, waar vliegtuigen dagelijks testvluchten uitvoerden en in enorme shelters 24/7 paraat stonden. Het is nu een beschermd natuurgebied met een shelter ingericht als inspirerende ruimte voor de 9+ Challenge sessies.

 

Schrijf je nu in voor de eerst volgende 9+ Challenge sessie in Utrecht!Meld je nu aan!

*De eerste 30 ondernemers krijgen de challenge tegen kostprijs (199,- euro)

9+ is een merk van Altuïtion B.V. | MKB 9+ Ondernemers heeft een exclusieve 9+ licentie voor het MKB | 2024© 9+ Ondernemers B.V. | Website by Influid